Sex skäl att renovera ditt badrum

Hur underbart kan det vara att ta lite tid för dig själv i ditt badrum. Det är en plats synonymt med komfort och bekvämlighet. Mycket frustrerande om utsikten går på nerverna. Så det är hög tid för den välbehövliga badrumsrenoveringen! Vi listar sex skäl att övertyga dig själv (eller din andra hälft), med extra badrumsråd.

För liten duschkabin i ditt badrum

Kolliderar du alltid med kranen eller väggen när du duschar? Det blir irriterande om det finns mer vatten bredvid än i ditt bad. Välj därför en modern duschkabin av högkvalitativa material när du renoverar ditt badrum.

Ett badrum med för lite förvaringsutrymme

Du kan aldrig ha för mycket lagringsutrymme, inte ens i ett badrum! I de vackraste badrummen hittar du alltid tillräckligt med lagringsutrymme för ditt schampo, bodylotion, rakutrustning och smink. Förvara dessa i ett snyggt badrumsskåp från ett kvalitetsmärke så att de är utom synhåll.

Visa färg i ditt badrum

Var ditt badrum byggt när mormor var ung? Då gråter hon definitivt efter en totalrenovering. Där tidigare slående, funky färger valdes, ger tidlösa färger som vitt, grått eller svart nu den extra känslan av mysighet.

Svår design av ditt badrum

Måste du göra otroliga prestationer för att ansluta din plattång till uttaget eller är din partner alltid i vägen? Ett modernt badrum är särskilt funktionellt och genomtänkt. Vi hjälper dig med planeringen för din badrumsrenovering i Göteborg så du får med allt du behöver, kanske saker du inte ens tänkte på själv ifrån början.

Doften av ditt badrum

Du går upp på morgonen och med ett sömnigt huvud snubblar du mot toaletten. När du öppnar dörren träffar den fuktiga lukten av ett stängt rum dig. Ingen älskar doften av badrum på morgonen. Ett badrum är det mest fuktiga rummet i huset. Med en komplett badrumsrenovering, ta därför tillräcklig hänsyn till ventilation.

Ditt badrum har kranar som läcker

På grund av den intensiva användningen av ditt badrum har kranarna sett bättre dagar. Därför är det inte onormalt att dina kranar läcker som om det vore en fröjd. Badrumsrenoveringar är därför en idealisk tid att fräscha upp inte bara kranarna utan även tillhörande rör. Du sparar vatten och mycket frustration.

Det är klart, ett badrum ska vara ett varmt, mysigt ställe att koppla av på ett tag. Letar du efter den perfekta matchningen mellan dina önskemål och ett perfekt slutresultat? Kontakta oss och förverkliga din dröm genom en badrumsrenovering. Vi utför badrumsrenoveringar i Göteborg med omnejd.