Kakelplattor i porslin för badrumsrenovering i Göteborg

Kakelplattor: lägg porslinsstenar som kakel

Som kakelplattor lägger vi också kakelplattor i porslin i olika storlekar för våra kunder i Göteborg och kan gärna ge dig råd om fördelarna med materialet.
Våra plattsättare vet – kakel är mer och mer ett viktigt designelement i moderna vardagsrum och inte längre bara i köket och badrummet.

Kaklets färg och yta kan ändra ett badrum som ska renoveras eller ett nyligen ombyggt kök i önskad riktning. Som tjänsteleverantör för fullständiga renoveringar, kakel och golvlager i Göteborg samordnar vi möbler, belysning och de återstående materialen som används med kakelgolvet eller kakelväggen.

För renoveringsarbeten runt Göteborg erbjuder vi porslinsstenar från europeisk produktion med ”högsta kvalitetsnivå”.
Våra kakel- och golvskikt lägger kakel i stort format, dvs. över 70 x 70 cm upp till 190 x 160 cm.
Kakel och läggning av kakel har nu utvecklats till en liten vetenskap. Vår erfarenhet av att lägga kakel i Göteborg under de senaste 25 åren har visat oss när det gäller kakel- och kakelråd att det är värt att bara använda högkvalitativa material för renovering av badrum, kök eller vardagsrum.

Exempelvis installeras och beställs enkla lerkakel mindre och mindre ofta av kakelplattor. Porslinens stengodsplattor erbjuder å andra sidan vissa fördelar med sin mycket hårda yta.

Vårat utbud av plattor och golvskikt i Göteborg skiljer mellan en polerad och en ”naturlig” yta. Porslinens stengodsplattor kan också poleras delvis. En partiell polering betonar djupet på kakelytan.
Låt oss ge dig råd på plats i Göteborg – för renovering av ditt enfamiljshus, din lägenhet eller ditt kommersiella utrymme!