Hur dekorerar du din toalett?

Hur har du dekorerat din toalett? Där en person väljer neutralt och opersonligt kan det inte vara tillräckligt galet för en annan. Gillar du kul på toaletten, eller föredrar du en lugn atmosfär?

Enkelt

Layouten på ditt badrum, är det inte så enkelt? En fråga om väggar och golv som är lätta att hålla rena, hygieniska, vilken toalett ska du ha? Kanske ett annat handfat så att du kan tvätta händerna omedelbart. Kanske en spegel, en hållare för toalettrullen.
Detta är verkligen fallet för många människor. De lämnar sin toalett neutral och solid. Ett enkelt handfat, en billig toalettsits. Varför skulle du fundera på att utforma det minsta rummet i ditt hus?

Bara för att det är möjligt, säger andra. Deras toalett är allt annat än tråkig, det är nästan en fest att komma in där.

Vad är möjligt?

Vad som faktiskt är möjligt nuförtiden när det gäller designen av badrummet. Väldigt mycket. Det börjar redan med valet av toalett. Vilken modell och vilken färg tar du? Svarta toalettskålar är för närvarande hippa, och låt oss inse att det också ser väldigt elegant ut! Det finns också gott om val när det gäller toalettsits. Söker du en billig toalettsits, eller väljer du lite mer lyx med en toalettstol utrustad med mjukstängning? Eller kan det vara lite bättre, och du väljer en slående variant. Det finns toalettstolar till salu med ett speciellt motiv, men det finns också modeller med LED-belysning på marknaden. Det ger en speciell atmosfär!

Användbart

Förutom galna, iögonfallande toalettstolar finns det också mycket användbara eller praktiska toalettstolar till salu. Tänk till exempel på den ovan nämnda toalettstolen med mjukstängning, vilket gör att skramlande lock inte är något problem: liten uppfinning, stor skillnad. Toaletterna som du rengör med vatten efter ditt stora eller lilla ärende blir också en riktig trend just nu. Trevligt och hygieniskt, även för barn.
Förutom handfat och toalettstol finns det många fler sätt att designa ditt toalettrum efter din egen smak. Fina plattor med exempelvis ordstäv, eller gör det ljust, och ”tapetsera” väggarna på toaletten med konstgjorda blommor. För även om det minsta rummet i huset kanske inte är det första rummet du tänker på i din interiör, är det platsen där varje familjemedlem tillbringar en hel del tid. Då ska du se till att du har det bra, eller hur?

Vi utför badrumsrenovering i Göteborg med omnejd. Kontakta oss för ditt projekt eller om du har några frågor kring badrumsrenoveringar.