Förtjusande beige i badrummet

Den nya färgkoden för badrummet? Förtrollande beige som sand, benvit eller karamell i par med mandel, nougat eller tryffel! Timmens färg har tappat sin tråkiga bild. Och bäst av allt: det klär sig varje privat spa och kan tack vare sina många facetter anpassas perfekt till personlig smak.

Beige kommer kunna bäras längre än en säsong – ett viktigt skäl att välja en klassisk nyans av den som grundfärgen för badrummet. Dessutom är ljudet praktiskt neutralt, vilket gör det till en idealisk lösning för långsiktiga investeringar. Emellertid anses färgen också vara ett fint alternativ för rosa eftersom den ser mer vuxen ut – och också mycket mer benägna att passa båda könen.

Olika nyanser ger djupet till det övergripande utseendet

Inte konstigt att tillverkarna av golvbeläggningar och vägbeläggningar i synnerhet har ett brett utbud av beige toner i sitt sortiment. Vara det som keramik- eller porslinstenar, som monokroma eller dekorerade plattor eller som mosaiker av alla slags material. De som väljer det övergripande eller kompletta utseendet bör vara uppmärksamma på olika nyanser eller rumsdelare till förmån för mer djup. Kanske till och med utforma ett annat område utan vidare: i en något mörkare kappa eller med en bred kant, till exempel, sticker det ut från resten av interiören och fungerar samtidigt som ett vackert blickfång. Beige är också genial för alla som gillar att experimentera och använder färgade accenter och ytor för beslag, tillbehör, små möbler eller ljus.

För att den övergripande looken ska fungera perfekt behöver den medel som ger djupet till atmosfären. Detta badrum visar möjligheterna för detta: å ena sidan runt en vägg för sanitetselementen med ett lock av mörkt trä och å andra sidan mosaik kantar i olika bredder som sträcker rummet mot taket och samtidigt dekorerar det med fina ornament.

Vi älskar nyanser av brunt för att följa charmiga beige i badrummet

Medan vanligt vitt har en permanent plats i nästan varje badrumsinredning, varierar den tredje kombinationen. Färger som violett, korall, gul, blå och grön från mjuka till rika – inga problem om du använder dem sparsamt. Men vi älskar medföljande bruna nyanser. Förutom alla trädetaljer är dessa också mandel, nougat eller tryffel. Dessa färgfavoriter låter inte bara förföriska. De gör ljusa rum ännu mer inbjudande och mysiga, men utan att framstå som obekanta och beröva atmosfären av dess naturlighet och hållbarhet. De “låter” också fantastiskt i kombination med beige. Övertyga dig själv, kontakta oss om du vill utföra en badrumsrenovering i Göteborg.