Badrumsrenovering

Du är helt trött på ditt nuvarande badrum och vill göra brådskande arbete med den badrumsrenoveringen. Chansen är stor att du inte har någon aning om möjligheterna i det tillgängliga utrymmet. Hur kan det färglösa, daterade, överfulla – fyll i dig själv – badrummet se vackert, elegant och modernt ut? Låt oss som är experter på badrumsrenoveringar i Göteborg hjälpa dig.
Vi gjorde en badrumsrenovering hos ett par där duschkabinen var för liten, inte tillräckligt tillgänglig och saknade komfort. Deras bad användes knappt och var därför helt onödigt.

Tvättställsskåpet inkluderade tillräckligt med lagringsutrymme, men det kan definitivt använda en uppdatering. Badrummet saknade enhet i färger och material, såsom olika golvbeläggningar och de ”våta” väggarna. Slutligen användes inte heller uppvärmningen optimalt. Den låga radiatorn hade ingen ytterligare funktion som en handduktorkare, vilket resulterade i förlorat utrymme.

Resultatet av badrumsrenoveringen

Våra kunder tillsammans med våra proffs valde en modern och elegant design. Den lilla duschen gav plats för en rymlig, lyxig känsla av duschkabin med regndusch. Tack vare försvinnandet av badet är denna duschkabin den verkliga blicken för detta badrum.

Det finns gott om förvaringsutrymme i detta badrum, tack vare de eleganta badrumsmöblerna med stora lådor och spegelskåp, kolumnskåpet och de två matchande hängande skåpen på andra sidan. På detta sätt utnyttjas utrymmet som frigjordes efter att vi tagit bort badkaret optimalt.

En speciell platta valdes för vägg- och golvbeläggning. Dessa stora, gråa plattor går igenom hela badrummet, vilket bara förbättrar känslan av rymd. Den klassiska toaletten byttes mot en modern hängande toalett.