Badrumsrenovering Mölndal

Dags för badrumsrenovering i Stockholm? Kontakta Renovas-AB för att ta del av våra erbjudanden redan idag!

badrumsrenovering Mölndal

Dags för badrumsrenovering i Stockholm? Kontakta Renovas-AB för att ta del av våra erbjudanden redan idag!

Renovera Badrummet Mölndal

Hos Renovas-AB hittar du några av de mest erfarna hantverkarna inom badrumsrenovering i Mölndal. Vi har utfört den här typen av renoveringsprojekt under många år, och vi planerar att fortsätta länge.

Går du i renoveringstankar? Kontakta Renovas-AB och boka ett första möte om badrumsrenovering i Mölndal!

Kommunikation

Vi tror på tydlig kommunikation med våra kunder. Detta gäller såväl kostnad, projektets omfattning och övrig information.

Försäkringar

Vi har ansvarsförsäkring på upp till 12 miljoner kronor för att kunna garantera tryggheten för våra kunder och för oss själva.

Behörigheter

Vi har behörigheter för arbeten med våtrum. VVS-installationer och plattsättning. Vi är dessutom certifierade hos Elsäkerhetsverket.

Renovas-AB – Proffs på badrumsrenovering i Mölndal

Ett fräscht och fint badrum kan kraftigt höja upplevelsen av en hel bostad. Det förhöjer först och främst livskvaliteten hos den som bor i bostaden, men det höjer också värdet på bostaden. Det har visat sig att badrummets kvalitet är en oerhört viktig faktor för personer som går på bostadsvisning.

Runt om i Mölndal finns badrum som är i stort behov av badrumsrenovering. Det är för de slitna badrummen som vi på Renovas-AB finns. Varje år utför vi mängder av badrumsrenoveringar i Mölndal. Renoveringarna sker i allt från mindre lägenheter till större villor, och kan vara av varierande omfattning och utförande.

Behöver ni hjälp badrumsrenovering?

Kunskap, erfarenhet och gott bemötande

Renovas-AB är specialiserade på badrumsrenovering i Mölndal. Denna specialinriktning har gjort oss till stadens främsta och mest välrenommerade på området. Vi har utfört badrumsrenoveringar i Mölndal av varierande typ och omfattning länge, och erfarenhet föder kunskap. Alla som börjar arbeta hos oss får gedigen hantverks-utbildning för att kunna leverera de resultat vi vill ge kunderna. Vi ser dessutom till att regelbundet fortbilda personalen då nya trender, tekniker och metoder kommer på marknaden. För att vara ledande i Mölndal inom badrumsrenovering måste man helt enkelt våga utvecklas.

Som kund hos oss och av vår badrumsrenovering i Mölndal kan du alltid räkna med ett gott bemötande. Vi ser till att alltid vara tillgängliga för frågor och funderingar, och för god dialog redan från första kontakten. Läs mer om hur det går till när du anlitar Renovas-AB i Mölndal för badrumsrenovering nedan!

Inför din badrumsrenovering i Mölndal

Man ska komma ihåg att badrumsrenoveringar i Mölndal kan se väldigt olika ut. Vissa är av enklare slag medan andra är betydligt mer omfattande. Beroende på vilken typ av badrumsrenovering du vill ha till din bostad i Mölndal kan upplägget skilja sig åt något. Vad som däremot kännetecknar i stort sett alla våra renoveringsprojekt är de steg som följer:

1. Kontakt och tidsbokning

Kanske har du spenderat oceaner av tid åt att fundera ut exakt hur du vill att ditt badrum ska se ut. Eller kanske har du nyligen konstaterat ett behov av badrumsrenovering i Mölndal, men inte kommit längre än så. Oavsett hur långt i tankeprocessen du har kommit gör du rätt i att lyfta luren och ringa till oss. Berätta hur dina tankar om badrumsrenoveringen i din bostad i Mölndal går, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till!

2. Planeringsmöte

För att vi ska få en god överblick över projektet behöver vi se det befintliga badrummets skick. Det första mötet hålls därför företrädesvis i den bostad där din badrumsrenovering i Mölndal ska ske. Efter att vi har tagit mått på badrummet diskuteras möjligheter med renoveringen. Vi lyssnar på dina önskemål och presenterar hur vi ska gå tillväga för att nå drömresultatet.

3. Överenskommelse

När första mötet är avslutat och riktlinjerna för badrumsrenoveringen i Mölndal är satta kommer en offert. På offerten framgår tydligt vilka kostnader som renoveringen kommer att innebära för dig som kund. Då du har godkänt offerten skriver vi självklart ett avtal på arbetet. Detta ökar tryggheten både för dig och för oss.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande badrumsrenovering eller vill veta mer om våra tjänster?

Mölndals bästa badrumsrenovering – Steg för steg

Har du mer eller mindre bestämt dig för badrumsrenovering i Mölndal? Bra beslut! Då är du säkert nyfiken på att veta mer om hur själva projektet kommer att gå till. Kom ihåg att upplägget kan variera beroende på hur just din badrumsrenovering i Mölndal ska se ut. Nedanstående steg är däremot vanliga i de allra flesta renoveringar!

Demontering

För att kunna få in det nya fräscha badrummet behöver man förstås börja med att göra sig av med det gamla. Demonteringsarbetet vid badrumsrenovering i Mölndal sker i olika steg.

- Inredning

De allra flesta badrumsrenoveringar i Mölndal innebär förstås ny inredning. Det kan handla om nytt handfat, ny toalett och ny dusch eller nytt badkar. För att göra rum åt dessa avlägsnas de gamla, helt enkelt. Detsamma gäller för skåp, speglar och annan inredning som ska bytas ut.

- Rör

Om din badrumsrenovering i Mölndal innebär byte eller renovering av rör sker detta här. Det är viktigt att rör och avlopp håller samma kvalitet som övriga delar av det nya badrummet.

- Väggar och golv

Ytskikten ska bort. Här rivs mattor upp, tapeter rivs ned och klinkers och kakel avlägsnas från väggar och golv för att göra plats åt nytt!

Uppbyggnad

Alla badrumsproffs på Renovas-AB är överens: Denna fas av badrumsrenovering i Mölndal är roligast att arbeta med. Det gamla badrummet är avlägsnat och det är dags att installera dt nya.

- Isolering och underarbete

Underarbetet är förstås oerhört viktigt för att det nya badrummet ska hålla länge. Här tätas och isoleras väggar och golv för att skydda mot fukt och vatten. Därefter spacklas badrummet och väggar och golv förses med nytt skal i form av kakel, tapet och/eller färg.

- Installation av ny inredning

Ny toalett, nytt handfat, ny dusch, nytt badkar – Ja, beroende på du bestämt inför din badrumsrenovering i Mölndal sätts den nya inredningen in. Detta är den sista delen av arbetet. När den nya inredningen är installerad och allt är på plats tackar vi för oss och lämnar dig och ditt nya badrum i fred!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med Renovas-AB för badrumsrenovering i Mölndal redan idag?

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.